• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
LAMA i Lučka uprava Ploče uspješno su proveli postupak integracije za ZUP IT

LAMA i Lučka uprava Ploče uspješno su proveli postupak integracije za ZUP IT

ICT tvrtka LAMA i Lučka uprava Ploče ovih su dana zajednički uspješno finalizirali postupak integracije sa ZUP IT-om - jedinstvenim informacijskim sustavom za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku, odnosno aplikacije razvijene radi omogućavanja praćenja primjene pravnih instituta Zakona o općem upravnom postupku (ZUP).

Integracija je izvedena kao dio projekta LaFMS  - sustava za upravljanje dokumentima i procesima koje već duže vrijeme koristi Lučka uprava Ploče.

Kao nositelj integracije, LAMA tim je izuzetno ponosan na sudjelovanju u ovom  projektu koji predstavlja veliki korak u daljnjoj digitalizaciji poslovanja Lučke uprave Ploče.

Iza LAME stoji 32 godine postojanog uspješnog poslovanja, a ovom se prilikom tvrtka još jednom dokazala kao pouzdani IT partner - jedan partner za sva IT rješenja.

Lučka uprava Ploče, koja je od osobitog međunarodnog gospodarskog interesa za Republiku Hrvatsku, ovime se svakako još više približava svom cilju potpune digitalne transformacije.


LaFMS je sustav za upravljanje poslovnim procesima protokola, urudžbiranja, arhiviranja i digitalnog spremanja dokumenata i drugih sadržaja, namijenjenog javnim i privatnim tvrtkama te obveznicima primjene Uredbe o uredskom poslovanju.

Povezan je sa svim većim ERP-ovima, ZUP IT-om, a podržava e-račune, digitalni potpis, digitalni pečat, OCR. Ujedno omogućuje  verifikaciju i autentifikaciju dokumenata i svih binarnih datoteka korištenjem Blockhain tehnologije i Blockademia aplikacije.


ZUP IT je jedinstveni informacijski sustav za nadzor nad provedbom Zakona o općem upravnom postupku, a strankama omogućava praćenje rješavanja upravne stvari u postupcima u kojima sudjeluju.

Svaka obavijest o promjeni postupka dostavlja se u korisnički pretinac te primljena obavijest sadrži informacije od interesa stranke (naziv tijela koje vodi postupak i klasu predmeta), te poveznicu na ZUP IT javni portal gdje korisnik na svom profilu može naći opširnije informacije o upravnom predmetu i tijeku promjena. Napomena: sam korisnik ne može mijenjati podatke o postupku ili postupcima u kojima sudjeluje.


Tvrtka LAMA već desetak godina uvjerljivo spada u TOP100 hrvatskih IT kompanija po prihodima, a ujedno je i jedan od vodećih Solution providera u Dalmaciji, ali i Hrvatskoj. Razvija i integrira aplikativna rješenja prema zahtjevu korisnika uz najmodernije razvojne alate i tehnologije, po principu „ključ u ruke“


Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

9 + 1 =

 

lama aaa