• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ePredlošci

ePredlošci

U dokumentacijskom poslovanju tvrtke potrebno je digitalizirati procese koji se pokreću od strane zaposlenika ispunjavanjem obrasca te koji se nakon toga ovjeravaju, potvrđuju i u konačnici najčešće i protokoliraju.

HRB eCERT (DSEC)

HRB eCERT (DSEC)

Aplikacija eCert (DSEC) je namijenjena upravljanju poslovnim procesom izdavanja digitalno potpisanih certifikata i brodskih dokumenata koje izdaje HRB.

LaFMS

LaFMS

Sustav za upravljanje poslovnim procesima i dokumentima

LaMarina

LaMarina

Aplikacija – sustav za upravljanje sportskim lučicama i društvima. Podržava procese upravljanje vezovima, ugovorima, dodatnim poslovima i radnim nalozima i procesima naplate.

LaProjekti

LaProjekti

Web aplikacija  - sustav za upravljanje projektima. Elementi aplikacije su upravljanje s više projekata istovremenom, s pojedinačnim elementima kao što su: faze projekta, ključne točke projekta, struktura zadataka projekata (WBS), upravljanje timovima i resursima projekta, upravljanje dokumentacijom projekta i sl.

LaTOS – Terminal operating System

LaTOS – Terminal operating System

Web aplikacija – sustav za upravljanje poslovnim procesima distribucije tekućih naftnih derivata u bescarinskoj zoni. Sustav je integriran sa SCADA sustavima za upravljanje istakanjem derivata i poslovnim sustavom Luke Ploče.

SleepLab

SleepLab

Web aplikacija – sustav za upravljanje Centrom za medicinu spavanja. Sustav omogućuje evidenciju podataka i dokumenata pacijenata s ugrađenim funkcionalnostima za praćenje pregleda, rezultata pregleda i povezivanjem s uređajima za nadzor fizioloških parametara sna pacijenata.

Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solution 4 Waste Management je cjelovito rješenje sastavljeno od 5 modula koji su povezani u cjelovit sustav za upravljanje tvrtkama koje se bave komunalnim uslugama.

Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

7 + 5 =

 

lama aaa